Lawatan Muhibbah Alumni Niaga (Alumniaga) UniKL MIMET #2

Lawatan ke Rafaaly Group International Sdn Bhd, di Pejabat Urusan, Taman Klebang Utama Melaka. Anjuran Seksyen Teknoputra UniKL MIMET dengan kerjasama Teknoputra, UniKL Chancellery.

Rafaaly merupakan syarikat anak muda menyediakan dan membekalkan pelbagai jenis variasi wangian badan, kereta dan rumah.

Keunikan wangian dan ketekunan dalam mengemudi bahtera perniagaan hingga melebarkan empayar bisnes hingga ke luar negara, merentasi laut sempadan negara dengan permintaan yang luar biasa di Singapura dan Brunei.

Kecemerlangan Rafaaly pernah direkodkan pada tahun 2017-2018 “Top Achievement” dengan prestasi revenue RM1.3juta dengan hanya fokus dengan wangian kereta. Purata jualan sebanyak 30-40k botol sebulan.

Ingin bersama dalam empayar perniagaan ini dan membina perniagaan sambilan secara dalam talian dari rumah bolehlah menghubungi melalui http://rafaaly.com atau Puan Farah Amani binti Basharuddin.

Anda juga berminat dan ingin mengetahui cara berkesan dalam BISNES? Dapatkan sesi konsultasi percuma secara langsung dari founder Rafaaly Puan Farah Amani Basharuddin..hanya LIKE & FOLLOW FB: Amani Basha.